Zonnepanelen

Vraag een vrijblijvende offerte aan


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Barts Installatietechniek is een innovatief bedrijf dat zich blijft ontwikkelen in de nieuwste ontwikkelingen op gebied van energie zuinigheid. Daarin proberen wij ons ook te onderscheiden van de rest door de juiste service te geven en het complete pakket aan te leveren wat betreft het ontwerp, en installeren van zonnepanelen op alle soorten daken.

  Heeft u interesse in zonnepanelen wacht dan niet langer, en neem contact op met Barts Installatie Techniek. Dan proberen wij u van dienst te zijn om u zodoende optimaal voor te lichten op het gebied van zonnepanelen.

  Werking zonnepanelen

  Groene energie wordt steeds meer toegepast, ook in de woningbouw. Dit betekent dat gebruik wordt gemaakt van natuurlijke energie, via de zon of de wind. Deze groene energie wordt door de energiemaatschappij opgewekt en vervolgens aan u geleverd. U kunt echter ook zelf energie opwekken met behulp van zonnecollectoren of zonnepanelen.

  Met een zonnecollector wekt u warmte op, die via een warm wateropslag meestal gebruikt wordt voor het verwarmen van water voor huishoudelijk gebruik. Met een zonnepaneel wekt u elektriciteit uit daglicht op voor de elektriciteitsvoorziening van een bouwwerk. Met zonnepanelen kan zonlicht direct in elektriciteit worden omgezet (‘zonnestroom’). Dit proces noemen we het fotovoltaïsch effect. De officiële benaming voor zonnepaneel is kortweg PV-paneel, naar het Engelse ‘photovoltaic panel’.

  Een paneel bestaat uit meerdere kleine zonnecellen die met elkaar verbonden zijn Elke zonnecel is opgebouwd uit flinterdunne laagjes halfgeleidend materiaal waartussen – onder invloed van het zonlicht – een spanningsverschil ontstaat. De zonne-energie wordt via een omvormer en een normale stekker direct aangesloten op uw eigen elektriciteitsnet. Simpelweg door de stekker in het stopcontact te steken, heeft u al groene stroom.

  Elektra

  Van eenvoudige stopcontacten tot complete elektronische installaties. Onze elektrotechnici zetten zich elke dag in voor duurzame en betrouwbare oplossingen.

  Lees meer

  Heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact op.