Elektra

Van eenvoudige stopcontacten tot complete elektronische installaties. Onze elektrotechnici zetten zich elke dag in voor duurzame en betrouwbare oplossingen.

Elektrotechniek kent voor ons geen geheimen

Ervaren specialist op het gebied van elektrotechniek nodig? Bijvoorbeeld voor uw zonnepanelen, inbraakbeveiliging of brandmeldinstallaties? Onze elektrotechnici zetten zich elke dag in voor duurzame en betrouwbare oplossingen. Van één basic lamp aan het plafond tot een volledig (led)verlichtingsplan. Van eenvoudige stopcontacten of het vervangen van een meterkast tot de installatie van de nieuwste domotica, waarmee u op uw smartphone de verlichting of verwarming kunt bedienen. Elektrotechniek kent voor ons geen geheimen.

Complete elektrotechnische installaties

We installeren, renoveren en onderhouden complete elektrotechnische installaties. Voor aannemers, woningbouwverenigingen en particulieren. Als gecertificeerd waarborginstallateurs zijn we uitstekend op de hoogte van de nieuwste eisen en normen. Zo bent u altijd verzekerd van deskundig advies en veilige, betrouwbare installaties.

Installatie, renovatie en onderhoud

Ervaren personeel

Gecertificeerde installateur