Over Barts

Onze geschiedenis

Barts Installatietechniek BV werd in 1963 opgericht onder de naam Elektro Barts. Henk Barts begon met een bescheiden elektrobedrijfje in een kleine werkplaats op zijn boerderij. Twee jaar later breidde hij het bedrijf uit met een elektrawinkel in de voorkamer, waar hij huishoudelijke artikelen en bruingoed verkocht.

 

Compleet pakket aan installatiediensten

In 2003, onder leiding van zoon Han, veranderden we onze naam en breidden we onze werkzaamheden uit. Sindsdien bieden we een totaalpakket in de installatietechniek aan. Dit omvat de aanleg van elektra, gas- en waterleidingen, centrale verwarming en sanitaire installaties, evenals zinkwerk en duurzame oplossingen. In 2009 sloten we onze elektrawinkel en in 2012 voegde kleinzoon Jeffrey Barts zich bij het bedrijf.

 

Familiebedrijf

Nog altijd zijn we een echt familiebedrijf, met een hecht team van twaalf monteurs. Samen klaren we elke klus, van klassiek elektra- en loodgieterswerk tot de nieuwste toepassingen op het gebied van domotica, zonnepanelen en warmtepompen. De verwachtingen van onze klanten overtreffen, dat is elke dag weer onze uitdaging. Als erkend leerbedrijf leiden we ook de nieuwste generatie monteurs op in de kneepjes van het installatievak. Zo maken we de jeugd warm voor techniek en bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

 

Duurzaamheid als kernwaarde

Duurzaamheid staat centraal in alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat de toekomst van installatietechniek ligt in duurzame oplossingen. Daarom investeren we continu in de nieuwste technologieën en methoden om onze ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een beter milieu. Onze diensten omvatten onder andere:

  • Zonnepanelen: We installeren hoogwaardige zonnepanelen die onze klanten helpen hun energieverbruik te verlagen en hun afhankelijkheid van fossiele brandstoffen te verminderen.
  • Warmtepompen: Onze warmtepompen bieden een energie-efficiënt alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, waardoor onze klanten zowel geld besparen als het milieu helpen.
  • Domotica: Met slimme huisautomatiseringssystemen verhogen we het comfort en de efficiëntie in woningen, waardoor er minder energie wordt verbruikt.
  • Waterbesparende installaties: We integreren waterbesparende technologieën in onze sanitaire installaties om het waterverbruik te minimaliseren

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Bij Barts Installatietechniek werken we samen met onze klanten aan een duurzame toekomst. We adviseren hen over de beste duurzame oplossingen voor hun specifieke situatie en zorgen voor een naadloze integratie van deze technologieën in hun woningen en bedrijven. Ons doel is om bij te dragen aan een wereld waarin toekomstige generaties kunnen genieten van een gezonde en duurzame leefomgeving.

 

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf zien we het als onze verantwoordelijkheid om de volgende generatie monteurs op te leiden. We bieden jongeren de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en zich te ontwikkelen tot vakbekwame installateurs. Door onze kennis en expertise door te geven, zorgen we ervoor dat de installatietechniek blijft innoveren en bijdragen aan een duurzame toekomst.

 

Onze visie

Onze visie is om een toonaangevende rol te spelen in de transitie naar duurzame installatietechniek. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste en meest efficiënte oplossingen, terwijl we tegelijkertijd ons steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Met ons team van gedreven professionals blijven we innoveren en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten en de maatschappij.

 

Bij Barts Installatietechniek zijn we meer dan alleen een installateur – we zijn uw partner in duurzaamheid en innovatie. Samen bouwen we aan een toekomst waarin comfort, efficiëntie en milieuvriendelijkheid hand in hand gaan.

medewerker

Jeffrey

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.