Over Barts

Barts Installatietechniek: van klein elektrabedrijf tot totaalinstallateur

Barts Installatietechniek BV is in 1963 opgericht onder de naam Elektro Barts. In 1963 begon Henk Barts een elektrobedrijfje met een kleine werkplaats, vanuit zijn boerderij. Twee jaar later werd die zaak uitgebreid met een elektrawinkel in de voorkamer, waar hij huishoudelijke artikelen en bruingoed verkocht.

Compleet pakket

In 2003 – onder zoon Han – werd niet alleen onze naam gewijzigd, maar zijn ook onze werkzaamheden veranderd. Sindsdien leveren we een totaalpakket in de installatietechniek. Van de aanleg van elektra, gas/water, centrale verwarming en sanitaire installaties tot zinkwerk incl. duurzame oplossingen. In 2009 hebben we de elektrawinkel gesloten en in 2012 kwam kleinzoon Jeffrey Barts ook in het bedrijf.

Samen bouwen aan een duurzame toekomst

Nog altijd zijn we een echt familiebedrijf, met een hecht team van twaalf monteurs. Samen klaren we elke klus, van het klassieke elektra- en loodgieterswerk tot de nieuwste toepassingen op het gebied van domotica, zonnepanelen en warmtepompen. De verwachtingen van onze klanten overtreffen, dat is elke dag weer onze uitdaging. En als erkend leerbedrijf leren we ook de nieuwste generatie monteurs de kneepjes van het installatievak. Zo maken we de jeugd warm voor techniek en bouwen we samen aan een duurzame toekomst.

medewerker

Jeffrey

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.