Duurzame verlichting

Barts installatietechniek werkt samen met AduroLight om onze klanten te voorzien van duurzame verlichting.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Barts installatietechniek werkt samen met AduroLight om de wereld een stuk duurzamer te maken. Zoekt u de beste verlichting voor uw huis of bedrijf? niet meer, want u heeft het nu gevonden. Bij Adurolight steken we al onze energie in duurzame kracht waarmee u als particulier of ondernemer sterker voor de dag komt. Duurzaamheid die werkt voor uw bedrijfsresultaat door een ongekende prijs-prestatieverhouding. Met onze LED-verlichting klikt u namelijk niet alleen het mooiste licht aan – met de juiste sterkte en kleurtemperatuur – maar verlicht u ook gelijk uw energierekening. Uw verlichtingskosten gaan namelijk tot 90% omlaag en u doet een fiscaal aantrekkelijke aanschaf. Wij zouden zeggen… LED´s do business.

  Onze missie
  De wereld mooier, beter en efficiënter verlichten met de inzet van uitsluitend duurzame LED lichtoplossingen. Oplossingen die bijdragen aan een beter milieu en die de energiekosten blijvend reduceren. Dat doen we met behulp van de laatste technieken en oplossingen in LED verlichting. Niet alleen door het leveren van duurzaam licht met een hoge energie-efficiëntie , maar ook door het bieden van lichtoplossingen die de werk- en leefomgeving verbeteren.

  Onze producten

  Ledlampen van Adurolight kunnen eenvoudig conventionele lampen en tl-buizen in bestaande fittingen vervangen. Profiteer direct van de lagere energiekosten en optimale lichtopbrengst en geniet van de zeer getrouwe kleurweergave. Investeer in duurzaamheid.

  Indoor

  Op de moderne werkplek moeten verschillende visuele taken worden uitgevoerd die vragen om optimale verlichting met een getrouwe kleurweergave. De productiviteit van uw medewerkers wordt mede bepaald door de lichtervaring op de werkplek. Binnenverlichting van Adurolight combineert de voordelen van ledlichtbronnen, zoals hoge energie-efficiënte en grote lichtopbrengst, met modern design en praktische montage van de armatuur.

  Outdoor

  Buitenverlichting van Adurolight voldoet aan alle industriële eisen, zoals IP 65 (stofvrij en sproeiwater dicht). Uw betrouwbare partner tijdens alle weersomstandigheden. Robuuste armaturen, met energiezuinige ledlichtbronnen, die tegen een stootje kunnen. Met 5 jaar de langste garantietermijn in de markt.

  Elektra

  Van eenvoudige stopcontacten tot complete elektronische installaties. Onze elektrotechnici zetten zich elke dag in voor duurzame en betrouwbare oplossingen.

  Lees meer

  Heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact op.