CV

Met de nieuwste warmtepompen en geavanceerde warmteterugwinning zorgen wij voor een optimale efficiëntie.

Cv-ketel voor comfort in huis

Of het nu gaat om een kleine woning of een groot kantorencomplex, centrale verwarming is een van de belangrijkste onderdelen van uw gebouw. De keuze voor de juiste cv-ketel is dus een hele belangrijke. Wilt u bijvoorbeeld tegelijk kunnen douchen en warm water gebruiken, dan heeft u een andere ketel nodig dan wanneer u dat niet wenst. Wilt u een compleet nieuwe installatie, inclusief radiatoren? Dat kan natuurlijk ook.

Vloerverwarming en warmtepompen

We staan voor een van de grootste vraagstukken van deze eeuw: hoe gaan we alle woningen voor 2050 voorzien van duurzame technieken en zo comfortabel mogelijk verwarmen? Als u gaat renoveren, dan kunt u ook voor vloerverwarming kiezen. Vloerverwarming is lageteperatuur-verwarming en is daardoor zeer geschikt in combinatie met zonneboilers, warmtepompen of een hybride oplossing.

Warmteterugwinning

Op het moment dat uw gebouw goed geïsoleerd is, bent u er nog niet. Ook een perfecte ventilatie is namelijk belangrijk. Hiervoor bieden wij u legio mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan warmteterugwinning (WTW) uit douchewater of uit lucht.

 

Specialist in CV installaties

Toekomstbestendige CV installaties

Geavanceerde warmteterugwinning