Stofzuigerinstallatie

Vraag een vrijblijvende offerte aan


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Allaway Centrale Stofzuigsystemen

  Stofzuigen met een conventionele stofzuiger was heel modern… 80 jaar geleden!
  Het dagelijkse comfort en gemak dat u van het centraal stofzuigsysteem zult hebben is enorm. Gaat u (ver)bouwen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

  Het komt regelmatig voor dat wij de vraag krijgen of het stofzuigsysteem nooit verstopt raakt. Dit kan gebeuren als men hier niet de juiste materialen voor gebruikt.
  Met een centraal stofzuigsysteem is het de bedoeling om vuildeeltjes op te zuigen en naar de centrale opvangemmer te verplaatsen.

  Zou het buissysteem obstakels hebben, bijvoorbeeld door lijmnaden, stootranden of niet stromende bochten dan is de kans aanwezig dat verstoppingen zich voor zullen doen. Helaas komt het nog regelmatig voor dat men het belang hiervan onderschat en een rioolafvoerbuis gebruikt. Er zijn verschillende maten afvoerbuis te verkrijgen in de handel. In Nederland is het 50mm grijs PVC en bijvoorbeeld in Amerika 51mm (of 2 inch) wit PVC.

  Allaway heeft een speciaal buissysteem ontwikkeld dat niet gelijmd wordt en waarvan de bochten een aangepaste radius hebben om wervelingen in het buissysteem te voorkomen.
  Geen pand is te groot voor deze systemen en speciale kennis heeft u er niet voor nodig. U kunt namelijk rekenen op onze adviezen en deskundigheid. Wij zullen u volledig begeleiden in het plannen, installeren en gebruik van deze systemen. Referenties kunt u opvragen.

  De professionele systemen werken met hetzelfde 44 mm buissysteem. Het installeren van het buissysteem in moderne panden verloopt vaak via het systeemplafond of middels de vloeren.
  Alle systemen zijn stofzak vrij en werken op basis van cycloonfiltering. U hoeft dus nooit meer dure stofzakken aan te schaffen. In plaats daarvan kunt u simpelweg de stofemmer leeggooien.

  Gas/Water

  Kies voor een erkend watertechnisch installateur voor de volledige installatie van uw leidingen.

  Lees meer

  Heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact op.