CV ketels

Vraag een vrijblijvende offerte aan


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  CV – ketels zijn er in vele soorten en maten, maar welke past nou het beste bij u.

  Wij leveren voornamelijk Remeha en Bosch cv ketels, maar wilt u een cv ketel van een andere merk dan is dat ook geen probleem.
  Belangrijk is dat een cv ketel voldoet aan uw wensen, heeft u veel warm water nodig, wilt u op meerdere plaatsen tegelijk warm water kunnen gebruiken en wat voor een capaciteit heeft u nodig om de warmte te kunnen krijgen. Voor een goed advies kunt u bij ons terecht .
  Ook het onderhoud is belangrijk aan de ketel, u wilt toch niet net op de dag dat het koud is door uw cv ketel in de steek gelaten willen worden.
  Wij doen ook de service en onderhoud aan uw cv-ketel 

  Remeha Avanta. Past altijd.

  De meest verkochte ketel van Nederland!
  Wie de compacte, lichtgewicht Avanta ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt, ook vanuit koude situaties. Bovendien is deze kleinste Remeha uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal.

  Remeha Calenta serie

  Het meest doordachte cv-ketel concept!

  De meest doordachte cv-ketel ooit. Een hypermoderne HR-wandketel, die zowel in combi- als in solo-uitvoering kan worden geleverd (resp. mét en zonder warmwater-voorziening). Betrouwbaarheid en optimale prestaties gaan bij dit toestel hand in hand, voor onbezorgde warmte en warm water. Een absolute kwaliteitsketel, die weinig onderhoud nodig heeft.

  Remeha Quinta Pro

  Een HR-ketel met voldoende capaciteit om een riante woning, een kantoorgebouw of flinke bedrijfsruimte te verwarmen, maar toch uiterst licht en compact en daardoor vrijwel overal eenvoudig te plaatsen. De Quinta Pro is de krachtigste wandketel van Remeha, leverbaar in vier vermogensklassen: 45, 65, 90 en 115 kW.

   

   

  Remeha Aquanta:

   

  Het comfort van een 5-sterren hotel bij u thuis
  Warmte en water op het allerhoogste niveau
  Met de Remeha Aquanta haalt u het ultieme water- en warmtecomfort in huis; op meerdere plaatsen in uw huis tegelijk krachtige stromen warm water vragen én krijgen, is voortaan de normaalste zaak van de wereld. Deze nieuwste HR-combiketel met geïntegreerde boiler introduceert dan ook de nieuwe norm in zijn klasse en voldoet daarbij ruimschoots aan de hoogste comfortklasse CW6.

  Bosch 26 HRC combiketel

  Hoog rendement op verwarming en warmwater bereiding
  Uit te breiden met een Bosch-voorraad systeem voor extra warmwater opbrengst

  • Slanke ketel: 850 x 440 x 360 mm (h x b x d)
  • Tapwaterhoeveelheid: 6 liter water per minuut van 60 °C
  • 9,6 liter water per minuut van 40 °C
  • Nominaal vermogen 50/30: 8,5 kW – 21,6 kW
  • Gewicht: 41 kg
  Algemene kenmerken
  • hoogwaardig aluminiumsilicium warmtewisselaar
  • traploos modulerend tussen 25 en 100%, dus geen onnodige branderstarts
  • roestvrijstalen brander
  • platenwarmtewisselaar met dubbele doorstroom
  • automatisch sifonhulpprogramma
  • ontluchtingsprogramma
  • optioneel uit te breiden met weersafhankelijke regeling
  • ook te combineren met bestaande kamerthermostaat
  • OpenTherm-regelaar
  • 5 jaar garantie op de aluminium warmtewisselaar
  • 2 jaar garantie op de ketel
  Thermostaat:

  Voor een goede warmte, heeft u een thermostaat nodig, wij zorgen dat u ideale thermostaat krijgt dat voldoet aan uw comfort.

  Remeha Celcia 20 modulerende kamerthermostaat
  Modulerende aansturing van de ketel
  Te gebruiken als kamerthermostaat en als weersafhankelijke regelaar
  Adaptieve samenwerking tussen ketel, installatie en regelaar
  Duidelijk tekstdisplay, met status- en storingsmelding
  Menugestuurde bediening
  OpenTherm communicatieverbinding
  Met warmwater eco functie
  Met (unieke) openhaard functie
  Slimme pompschakeling beperkt energieverbruik

  Remeha iSense

  Intuïtieve bediening en uitgebreide mogelijkheden!

  Met de iSense is een nieuwe stap gezet in de gebruiksvriendelijkheid van de kamerthermostaat en, in combinatie met een buitenvoeleraansluiting, weersafhankelijke regelaar*. De iSense is een kwalitatief hoogstaande thermostaat/weersafhankelijke regelaar met een uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief gebruik.

   

  Weersafhankelijke regeling:

  Een thermosstatische regeling reageert op de binnentemperatuur. Een weersafhankelijke regeling doet dat niet, maar stuurt de ketel aan op basis van de buitentemperatuur. Als het echt koud is, dan laat deze de brander aangaan totdat een hoge watertemperatuur bereikt is, en bij zacht weer is een lage watertemperatuur voldoende. In beide gevallen stroomt dus continue water met een vaste temperatuur door de leidingen. De hoogte van de watertemperatuur is dus afhankelijk van de hoogte van de buitentemperatuur. Die relatie is lineair, en kan dus in een lijn uitgedrukt worden, de zogenaamde stooklijn. Is de stooklijn goed gekozen, dan zal het bij elke buitentemperatuur binnen even warm worden.
  Dit lijkt omslachtig, en eigenlijk is het dat ook. Daar waar elke kamerthermostaat moeiteloos een binnentemperatuur van twintig graden kan handhaven, gaat dit alleen op bij een weersafhankelijke regeling als de stooklijn goed gekozen is. En die moet experimenteel bepaald worden! Men zoekt eerst het juiste punt bij zacht weer, en kiest een tweede punt bij koud weer. Let wel: de instelling van de stooklijn is afhankelijk van de isolatie-eigenschappen van het gebouw in combinatie met het vermogen van de cv-installatie, en omdat elk gebouw anders is zal de gebruiker zelf de juiste stand moeten zoeken. De installateur stelt alleen een richtlijn in, en doet dat beter als hij daarin wat meer ervaring heeft opgedaan.
  Een weersafhankelijke regeling is alleen zinvol in gebouwen waar geen representatieve referentieruimte voorhanden is. Zo’n regeling maakt daar namelijk geen gebruik van. Dus wanneer veel ruimtes overdag in gebruik zijn door verschillende mensen, met verschillende wensen is een weersafhankelijke regeling een oplossing. In utiliteitsgebouwen wordt er daarom vrijwel altijd gebruik van gemaakt. In de categorie woonhuizen zijn bijvoorbeeld studentenhuizen geschikt. In een normaal gezin waar pa en/of ma werkt, en de kinderen naar school gaan, is een weersafhankelijke regeling normaal gesproken zinloos. Ze zijn duurder, moeilijker te bedienen, en zijn duurder in gebruik, behalve als ze uitgerust zijn met een optimalisering.

  CV

  Met de nieuwste warmtepompen en geavanceerde warmteterugwinning zorgen wij voor een optimale efficiëntie.

  Lees meer

  Heeft u vragen over onze diensten? Neem gerust contact op.