Barts behaalt Kiwa procescertificaat BRL K25000

Barts behaalt Kiwa procescertificaat BRL K25000

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Barts, na een grondige initiële audit, per 12 april 2024 het prestigieuze Kiwa Procescertificaat BRL K25000 heeft ontvangen. Dit certificaat, dat is toegekend onder nummer K-0217289/1, bevestigt onze voortdurende inzet voor kwaliteit en professionaliteit binnen onze branche.

Het Kiwa Procescertificaat BRL K25000 is een erkenning van onze strenge kwaliteitscontroles en ons vermogen om te voldoen aan de hoogste industrienormen. Dit certificaat is geldig tot en met 11 april 2027, waarmee het onze klanten en partners verzekert van onze betrouwbaarheid en kwalitatieve consistentie op lange termijn.

In het kader van de certificatie hebben wij tevens de volgende documenten ontvangen:

  • Een gedetailleerd auditrapport dat de resultaten en bevindingen van de auditproces uiteenzet.
  • Het officiële certificaat dat onze certificering formaliseert.
  • Het Kiwa-logo samen met instructiepictogrammen.
  • CO-vrij logo’s, inclusief het reglement van de Rijksoverheid.

Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de toewijding en het harde werk van ons gehele team, die zich onophoudelijk inzetten om onze operationele processen te verbeteren en te voldoen aan de certificeringscriteria. Wij willen hen dan ook van harte bedanken voor hun inspanningen.

Deze certificering versterkt onze positie als een betrouwbare partner in de industrie en onderstreept onze toewijding aan voortdurende verbetering en uitmuntendheid.

Voor meer informatie over onze diensten en certificeringen, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen.

Foto van de behaalde certificaten.